за нас

"Подреждайки дома си, подреждаме живота си."

Поредицата органайзери и продукти за декорация в този сайт са създадени за всички жени, които ежедневно се опитват да балансират между дома, кариерата, отглеждането на децата и свободното време. Дълго време и ние се опитвахме да го правим и искахме да е перфектно. Познаваме чувството:

  • да жонглираш успешно с десетки задачи всеки ден;
  • да се надбягваш с времето;
  • да си изтощена, но удовлетворена, че си отметнала пълния списък днес.

И тъкмо започнеш да се справяш перфектно, всичко се срива. Вселената ни дава знак, че изтощението не е най-добрият ни приятел, а истината не е в това да бъдем перфектни.


Ако вече сте разбрали, че тази битка е обречена, добре дошли в клуба.

Ние сме малък женски екип с над 20 години опит в дизайна, печата и рекламното производство.

Пандемията от COVID-19 ни даде нов поглед към дома и пространствата, които обитаваме.

Както много жени и ние се сблъскахме с нуждата да работим от вкъщи, да пригодим дома си за офис и да прекарваме много време затворени. Разбрахме че едно от най-големите предизвикателства е как да запазим домовете си чисти, подредени и уютни.

“Днес владея хаоса или той владее мен?” – въпросът сутрин и вечер, когато хвърляте поглед към бюрото, кухненската мивка, спалнята, антрето, банята или детската стая…

Тогава се роди концепцията на DecoristArt – ако се научим да организираме дома си, животът ни също започва да се подрежда по нов начин. Това важи за всичко около нас – кухнята, финансите, времето на семейството и децата ни.

Тук ще откриете много полезни продукти, за да направите дома си още по-подреден и уютен.